Oferta Fundacji

Szkolenia

Zainwestuj z nami tylko 20% na rozwój Twojej Firmy, Twoich pracowników lub Twój rozwój osobisty. Skorzystaj z programu PARP przez Bazę Usług Rozwojowych na szkolenia i doradztwo rozwojowe.

Choroby zawodowe

Masz stwierdzoną chorobę zawodową? Należy Ci się odszkodowanie. Przyjdź, doradzimy Ci co zrobić żeby je otrzymać.

Zdrowie przedsiębiorcy

Zdrowie Twoje i Twojej rodziny jest dla nas bardzo ważne. Oferujemy konsultacje lekarskie i zalecenia żywieniowe, które poprawią funkcjonowanie Twojego organizmu. Opieka medyczna, dzięki której podniesiesz efektywność w każdej dziedzinie życia.

Magazyn Moja Firma

Kwartalnik proaktywny prezentujący merytoryczne artykuły przekazujące przedsiębiorcom biznesowe informacje i propozycje oraz możliwość zamieszczenia reklamy.

Agencja Reklamy

Różne formy reklamy Twojej firmy. Reklama telewizyjna i radiowa, poligrafia, druk wielkoformatowy, tworzenie grafik i projektów, grawer w metalach, reklama z magazynie oraz wiele innych. Działania marketingowe mające na celu poprawę sprzedaży dóbr i usług.

Biznes Media Fortis

Kompleksowa oferta dla biznesu. Fundusze Unijne, Wycena Spółek, Certyfikacja Systemów Zarządzania, Rozwiązywanie Konfliktów i wiele innych. Skontaktuj się z naszymi specjalistami i przyjdź na szkolenie.

Profesjonalne pisanie tekstów

Wsparcie przedsiębiorstw w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy. Szereg szkoleń wstępnych i okresowych. Przeglądy obiektów. Ocena ryzyka zawodowego oraz plany poprawy warunków pracy w Państwa firmie.

Wdrażanie ISO

Oferta na wdrażanie systemu zarządzania jakością. Oszczędność czasu, pieniędzy i zasobów oraz poprawa skuteczności funkcjonowania Twojej firmy. Sprawdź jakie jeszcze korzyści wynikają z posiadania Systemu Zarządzania Jakością.

Fundacja Fortis

Fundacja Fortis jest certyfikowaną firmą edukacyjno - doradczą. Naszą misją jest pomoc małym i średnim firmom oraz przedsiębiorstwom z zakresu efektywnego i bezpiecznego prowadzenia biznesu w rzeczywistości XXI wieku.
Z pasją podchodzimy do powierzonych nam zadań marketingowych, które mają na celu wzmocnienie i ugruntowanie wysokiej pozycji Twojej firmy na rynku. W tym celu wykorzystujemy najnowsze technologie i sprawdzone europejskie oraz światowe rozwiązania, które ograniczają do minimum ryzyko prowadzenia działalności gospodarczej.
Oferujemy unikalny i efektywny program budowania osobistej zamożności, bezpieczeństwa oraz całkowitej niezależności finansowej.

Współpracujących prelegentów i ekspertów

Firm które wsparliśmy