Ankieta ekspertów MLM
Szanowna Pani/ Szanowny Panie,
ta ankieta jest przeznaczona dla ekspertów zarządzających strukturami MLM. Jej celem jest określenie problemów z jakimi Pani/ Pan spotykacie zarządzając strukturami MLM. Zostały one podzielone na 4 kategorie (finanse, klient, procesy, rozwój).

W każdej kategorii są przedstawione problemy - prosimy o zaznaczenie tych, które występują w Pani/Pana zespole/strukturze. Jeżeli uważacie Państwo, że jakiegoś problemu brakuje lub jeszcze nie został przez nas zidentyfikowany pojawia się pytanie otwarte, które umożliwi Pani/Panu zgłoszenie własnych problemów w każdym z 4 obszarów.
Wśród tych z Państwa, którzy wypełnią ankietę i pozostawią swoje dane osobowe (imię, nazwisko, email) przygotujemy ankiety dla ich struktur, aby jeszcze dokładniej wiedzieli jakie problemy potrzeba rozwiązać w ich strukturach i jak je rozwinąć.

Wyniki ankiet posłużą do zdefiniowania najbardziej kluczowych problemów w zarządzaniu strukturą MLM a w dalszej kolejności do stworzenia systemu zarządzania strukturą MLM.

Za poświęcony czas bardzo dziękujemy.
Zespół FORTIS.

W ankiecie zostały użyte następujące sformułowania:
- partner biznesowy w strukturze MLM (klient wewnętrzny) - oznacza członka struktury, którym Pan / Pani zarządza
- klient końcowy (klient zewnętrzny) - oznacza klienta, który faktycznie kupuje produkty/usługi struktury i jest ich ostatecznym odbiorcą - konsumentem.

Pytania dotyczące obszaru finansów
Ten obszar dotyczy problemów z którymi Pani/Pan jako zarządzający strukturą w obszarze FINANSÓW może mieć problem - prosimy wybrać maksymalnie 4 najbardziej dla Pani/Pana uciążliwe.
Problemy z zarządzaniem finansami w strukturze MLM *
Prosimy wybrać maksymalnie 5 problemów, które są dla Pani/Pana najbardziej uciążliwe.
Wymagane
Pytania dotyczące obszaru klientów wewnętrznych i zewnętrznych w MLM
Ten obszar dotyczy problemów z którymi Pani/Pan jako zarządzający strukturą w obszarze KLIENTÓW możecie mieć problem - prosimy wybrać maksymalnie 4 najbardziej dla Pani/Pana uciążliwe.
Problemy z zarządzaniem klientami wewnętrznymi i zewnętrznymi w strukturze MLM *
Pytania dotyczące obszaru procesów
Ten obszar dotyczy problemów z którymi Pani/Pan jako zarządzający strukturą w obszarze PROCESÓW możecie mieć problem - prosimy wybrać maksymalnie 4 najbardziej dla Pani/Pana uciążliwe .
Problemy z zarządzaniem procesami w strukturze MLM *
Prosimy wybrać maksymalnie 4 problemy, które są dla Pani/Pana najbardziej uciążliwe.
Wymagane
Pytania dotyczące obszaru nauczania i rozwoju
Ten obszar dotyczy problemów z którymi Pani/Pan jako zarządzający strukturą w obszarze NAUCZANIA I ROZWOJU możecie mieć problem - prosimy wybrać maksymalnie 4 najbardziej dla Pani/Pana uciążliwe .
Problemy z zarządzaniem nauczaniem i rozwojem w strukturze MLM *
Imię i nazwisko
Branża *
Miejsce zajmowane w strukturze *
Prosimy określić Pani/Pana poziom zadowolenia z pracy w MLM *
Wykształcenie *
Płeć *
Proszę określić ile Pani / Pan ma dzieci? *
Adres - email
Numer telefonu
Prześlij
Nigdy nie podawaj w Formularzach Google swoich haseł.
Ta treść nie została utworzona ani zatwierdzona przez Google. Zgłoś nadużycie - Warunki korzystania z usługi - Dodatkowe zasady