Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/klient.dhosting.pl/cs61123442/fundacjafortis.pl/public_html/wp-content/themes/Servaq/single.php on line 17

Od 2000 r. prowadzi szkolenia rozwijające kompetencje psychospołeczne oraz osobiste dla firm i instytucji oraz osób prywatnych. Zajmuje się doradztwem personalnym i coachingiem – najczęściej coachingiem kariery. Wykładowca Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej w Katowicach, Wyższej Szkoły Zarządzania Ochroną Pracy w Katowicach, Wyższej Szkoły Biznesu w Dąbrowie Górniczej na studiach podyplomowych oraz Uniwersytetu Śląskiego. Pomysłodawca i kierownik studiów podyplomowych „Rozwój potencjału pracowników – psychologia pozytywna” w SWPS Katowice. W swojej pracy doktorskiej zajmuje się doświadczeniem przepływu (flow), czyli odczuwaniem głębokiej satysfakcji z wykonywania danej czynności, która nas tak pochłania, że świat naokoło przestaje istnieć. Odnosi się do przepływu w życiu zawodowym i warunków jego powstawania. Wiedzę tę można wykorzystać w praktyce do tworzenia warunków sprzyjających motywacji pracowników, do odnajdywania pasji, a także do pracy nad zachowaniem równowagi między życiem osobistym a zawodowym. Współautorka książki „Automotywacja. Odkryj w sobie siłę do działania”, która ukaże się wiosną 2015 r. nakładem Wydawnictwa Samo Sedno oraz autorka kilku artykułów naukowych dotyczących prowadzenia aktywizujących treningów dla osób dorosłych.

Członkini Polskiego Towarzystwa Psychologii Pozytywnej, Polskiego Towarzystwa Trenerów Biznesu, Członkini ICF Polska oraz ICF Global: International Coach Federation -największej ogólnoświatowej organizacji coachingowej reprezentującej środowisko profesjonalnych coachów.

Pasjonatka psychologii pozytywnej, entuzjastka swojej pracy.