Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/klient.dhosting.pl/cs61123442/fundacjafortis.pl/public_html/wp-content/themes/Servaq/single.php on line 17

Magister filologii angielskiej, absolwentka Uniwersytetu Śląskiego. W ramach uzupełniania  wiedzy ukończyła także studia podyplomowe z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi na Uniwersytecie Śląskim. W pewnym momencie swojej kariery zawodowej postanowiła zmienić kierunek działań i zamienić pasję…. w zawód. Ukończyła Szkołę Trenerów Biznesu i rozpoczęła pracę jako trener szkoleń miękkich w języku angielskim ze specjalizacją z szeroko rozumianej obsługi klienta. W pracy trenera bardzo pomaga jej wieloletnie i różnorodne doświadczenie biznesowe ( 17 lat w marketingu, branży edukacyjnej, promocji i sprzedaży), które zdobywała pracując na wielu stanowiskach; począwszy od lektora, konsultanta, poprzez koordynatora projektów edukacyjnych, specjalistę ds. marketingu i managera. Posiada również 15-letnie doświadczenie w prowadzeniu własnej firmy. Ponadto specjalizuje się w szkoleniach dotyczących efektywnej komunikacji, a także w nauczaniu języka angielskiego w zakresie Business English. Nieustannie doskonali swój warsztat pracy i poszerza wiedzę.