Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/klient.dhosting.pl/cs61123442/fundacjafortis.pl/public_html/wp-content/themes/Servaq/single.php on line 17

Pediatryczna proteza serca RELIGA-PED powstaje na bazie doświadczeń i rozwiązań technologicznych zastosowanych w urządzeniu dla dorosłych. Oparta jest na najnowszych rozwiązaniach konstrukcyjnych i materiałowych. Niebawem wejdzie w fazę eksperymentów klinicznych. Przeznaczona dla dzieci o masie ciała 20 – 40 kg, jest pierwszym urządzeniem w rodzinie protez serca, którą Fundacja zamierza stworzyć z myślą o coraz większych potrzebach wśród coraz młodszych pacjentów. To priorytetowe dla nas przedsięwzięcie wymaga jednak znacznych nakładów pieniężnych.
Niebagatelną pomocą w tej kwestii może być przekazanie 1% rocznego podatku od osób fizycznych na rzecz naszej Fundacji, która jest organizacją non profit i od 2004 r. posiada status organizacji pożytku publicznego (KRS: 0000069136).

Szanowni Państwo,
W związku zwracam się do Państwa z serdeczną prośbą o bezinteresowną pomoc w rozpropagowaniu akcji „1%” na rzecz naszej Fundacji mając nadzieję, że cel do jakiego dążymy wyda się Państwu słuszny i bliski sercu.