Jest nowy MLM, zarejestruj się, zrób listę a będąc na początku zarobisz wielkie pieniądze… tak zaczyna się bajdurzenie, tych którzy organizują nowy Network.

O jakości nowego biznesu nie decyduje to, że jest nowy (bo przecież będzie stary) tylko, produkt, narzędzia, jakim posługuje się networker tj.: plan marketingowy czy jakość wsparcia, jaką otrzymuje „nowy” w osiąganiu swoich celów. 41 wspólników założycieli Infinitum Network (Ali Baba i 40 rozbójników) to osoby, które są świadome, że ich pomysł na biznes MLM musi być absolutnie różny od konkurencji, gdyż tylko wtedy obroni się na zatłoczonym rynku. W tej branży jest bardzo dużo dobrych firm, które oferują sprzedaż szkoleń, suplementów diety, inwestycji, narzędzi IT, AGD, samochodów, ochrony prawnej czy ubezpieczeń. Pomysł Infinitum Network to stworzenie galerii, w której konsument ma wszystkie produkty i usługi w jednym miejscu.

Galeria rozpoczęła swoją działalność 04.07.2016r. o godz.17.00 od promocji unikatowej usługi, jaką jest Akademia Menagera Sprzedaży. Dlaczego Akademia? Ponieważ samodoskonalenie to proces, który jest gwarantem rozwoju osobistego oraz sukcesu finansowego. Jej wyjątkowość leży nie tylko w zawartości merytorycznej, ale również w formie reklamy Akademii. Promocja tej usługi jak i wszystkich produktów na stronie internetowej galerii dokonuje się poprzez dostęp wspólników programu do filmów reklamowych i wywiadów odnoszących się bezpośrednio do danego produktu.

Taka forma pomaga niedoświadczonym networkerom w kontaktach  z klientami, a liderom na zdecydowanie wydajniejsze zarządzanie procesem sprzedaży w swoich zespołach. Infinitum Network obala jeszcze jedną przeszkodę charakterystyczną dla branży a mianowicie koszty. Proces rekrutacji i szkolenia odbywa się poprzez transmisje na żywo w internecie (webinary). Taka forma kontaktu oprócz obniżania kosztów ma jeszcze jedną zaletę
– osoba rekrutowana ma 100% pewności, że informację o firmie i jej programie pochodzą z wiarygodnego źródła.

Celem tej krótkiej notatki nie jest przedstawienie Infinitum Network, jako nowego, cudownego, najlepszego leku na problemy tych, którzy czytają ten tekst, a jedynie wzbudzenie ciekawości. Rejestrując się otrzymujesz dostęp do wnętrza portalu, co za tym idzie do informacji o firmie. Żyjemy w czasach szybkiego przepływu informacji więc rynek bardzo szybko zweryfikuje nasze plany. Jestem przekonany, że czas jaki poświęciliśmy na przygotowania tego projektu oraz ludzie, którzy w nim uczestniczą, spowodują, że nie musimy martwić się o wynik.

Wejdź na stronę: www.infinitumnetwork.pl