Jak wizerunek wpływa na komunikację i budowanie relacji z Klientem oraz pozyskiwanie nowych kontraktów?

• Rola pierwszego wrażenia w budowania spójnego wizerunku osobistego i firmy
  • Sposoby autoprezentacji
  • Jak zdobyć kontrakt – dopasowanie do klienta
  • Przykład idzie z góry – standardy wizerunkowe firmy

Wizerunek osobisty jest bardzo ważnym elementem budującym markę własną i firmy. Pierwsze wrażenie w kontaktach międzyludzkich robimy tylko raz. Ono zaś, decyduje o tym, czy ktoś będzie z nami współpracował i jaką „etykietę” nada naszej firmie. W końcu, nie od dziś wiadomo, że poprzez strój wyrażamy szacunek do naszego klienta czy drugiego człowieka. Ta prosta zależność ma ogromne znaczenia zwłaszcza w stosunkach biznesowych. Znajomość etykiety ubioru może przyczynić się do rozwoju firmy i nawiązywaniu dobrych relacji.

Trener:

Barbara Lech – coach i kreator wizerunku, szkoleniowiec, konsultant, wykładowca akademicki. Absolwentka malarstwa, zarządzania firmą, rachunkowości, coachingu i mentoringu oraz terapii naturalnych. O sobie mówi krótko: „artystyczny umysł ścisły”. Przeszkoliła kilka tysięcy osób, współpracowała z wieloma firmami i osobami indywidualnymi w zakresie kreowania wizerunku i rozwoju osobistego. Jej pasją i misją jest wydobywanie
z ludzi piękna – zarówno zewnętrznego, jak i wewnętrznego. Autorka kilku książek motywacyjnych.

Termin szkolenia:

26.06.2015r.
Godz. 9:00-15:00

Miejsce szkolenia:

Fundacja Fortis
Rolna 43b (2piętro)
40-555 Katowice

Zgłoszenie proszę wysłać na adres email: kontakt@fundacjafortis.pl do dnia 23.06.2015r.