Magazyn Moja Firma

Moja Firma – to wysokiej klasy czasopismo edukacyjno-promocyjne o zasięgu ogólnopolskim, kierowane do przedsiębiorców z sektora MŚP poruszające najważniejsze zagadnienia i problemy ludzi biznesu. Stałe działy, w których poruszamy tematy bliskie przedsiębiorcom to: „W zgodzie z prawem”, „Świat finansów”, „Sztuka rozwoju”, „Zdrowie przedsiębiorcy”, „Wokół nas”, „Czas wolny”. Magazyn Moja Firma wydawany jest od 2013 roku.

Magazyn Moja Firma do nabycia:

Logo1

Logo2

Logo3

pdfspis-treci.pdf

Chcesz promować siebie, swoją firmę, twórczość, produkty, czy usługi?

Twoja grupa docelowa to: przedsiębiorcy z sektora MŚP, właściciele firm, managerowie wyższego i średniego szczebla, samorządowcy oraz zarządy instytucji otoczenia biznesu. Dzięki naszemu kwartalnikowi, trafisz bezpośrednio do zainteresowanych Twoją propozycją.

redakcja

Naszą redakcję tworzy zespół ekspertów zajmujących tematyką biznesową. Publikujemy u nas teksty tworzone zarówno przez przedsiębiorców, jak i pracowników naukowych. Zapraszamy do współpracy z magazynem osoby specjalizujące się różnych obszarach funkcjonowania przedsiębiorstw, takich jak finanse, zarządzenie, marketing, nowe technologie, prawo oraz zdrowie.

Archiwum Moja Firma

W magazynie dotykamy rozmaitych spraw związanych z prowadzeniem przedsiębiorstw i rozwojem biznesu. Opisujemy współczesne trendy oraz konkretne przypadki (case study). Nasze teksty nie tracą na aktualności. Dlatego udostępniamy archiwum, które zawiera numery naszego magazyny od roku 2013.

Patronaty medialne

Fundacja Fortis jest patronem medialnym wielu wydarzeń, takich jak konferencje, kongresy i fora, które związane są tematycznie z rozwojem przedsiębiorczości, wprowadzaniem nowych rozwiązań w obszarze zarządzania oraz innowacji technologicznych w biznesie. Promujemy również inicjatywy dotyczące współpracy prywatno-publicznej oraz międzynarodowych kontaktów gospodarczych.

Fundacja Fortis

Fundacja Fortis jest certyfikowaną firmą edukacyjno - doradczą. Naszą misją jest pomoc małym i średnim firmom oraz przedsiębiorstwom z zakresu efektywnego i bezpiecznego prowadzenia biznesu w rzeczywistości XXI wieku.
Z pasją podchodzimy do powierzonych nam zadań marketingowych, które mają na celu wzmocnienie i ugruntowanie wysokiej pozycji Twojej firmy na rynku. W tym celu wykorzystujemy najnowsze technologie i sprawdzone europejskie oraz światowe rozwiązania, które ograniczają do minimum ryzyko prowadzenia działalności gospodarczej.
Oferujemy unikalny i efektywny program budowania osobistej zamożności, bezpieczeństwa oraz całkowitej niezależności finansowej.

Współpracujących prelegentów i ekspertów

Firm które wsparliśmy