Oferta Fundacji

Szkolenia

Zainwestuj z nami tylko 20% na rozwój Twojej Firmy, Twoich pracowników lub Twój rozwój osobisty. Skorzystaj z programu PARP przez Bazę Usług Rozwojowych na szkolenia i doradztwo rozwojowe.

Zdrowie przedsiębiorcy

Zdrowie Twoje i Twojej rodziny jest dla nas bardzo ważne. Oferujemy konsultacje lekarskie i zalecenia żywieniowe, które poprawią funkcjonowanie Twojego organizmu. Opieka medyczna, dzięki której podniesiesz efektywność w każdej dziedzinie życia.

Choroby zawodowe

CENTRUM MEDYCZNE ForMed

Magazyn Moja Firma

Kwartalnik proaktywny prezentujący merytoryczne artykuły przekazujące przedsiębiorcom biznesowe informacje i propozycje oraz możliwość zamieszczenia reklamy.

Biznes Media Fortis

Kompleksowa oferta dla biznesu. Fundusze Unijne, Wycena Spółek, Certyfikacja Systemów Zarządzania, Rozwiązywanie Konfliktów i wiele innych. Skontaktuj się z naszymi specjalistami i przyjdź na szkolenie.

Profesjonalne pisanie tekstów

Oferujemy wsparcie przedsiębiorstw w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy. Przeprowadzamy szereg szkoleń wstępnych i okresowych. Wykonujemy przeglądy obiektów, a także ocenę ryzyka zawodowego oraz przygotowujemy plany poprawy warunków pracy w Państwa firmie.

Wdrażanie ISO

Oferta na wdrażanie systemu zarządzania jakością. Oszczędność czasu, pieniędzy i zasobów oraz poprawa skuteczności funkcjonowania Twojej firmy. Sprawdź jakie jeszcze korzyści wynikają z posiadania Systemu Zarządzania Jakością.

Fundacja Fortishttps://fundacjafortis.pl/images/obrazy/fundacja-fortis-logo.png

Podchodzimy do pacjenta holistycznie, skupiając się przede wszystkim na przyczynach choroby i dolegliwości. Nowoczesne i profesjonalne leczenie uzupełniamy odpowiednio dobrana dieta, fitoterapia, zabiegami fizjoterapii i promowaniem zdrowego stylu życia. Świadczymy pełen zakres konsultacji lekarskich i terapeutycznych, badań i zabiegów.

Partnerzy