Magazyn Moja Firma

Moja Firma – to wysokiej klasy czasopismo edukacyjno-promocyjne o zasięgu ogólnopolskim, kierowane do przedsiębiorców z sektora MŚP poruszające najważniejsze zagadnienia i problemy ludzi biznesu. Stałe działy, w których poruszamy tematy bliskie przedsiębiorcom to: „W zgodzie z prawem”, „Świat finansów”, „Sztuka rozwoju”, „Zdrowie przedsiębiorcy”, „Wokół nas”, „Czas wolny”. Magazyn Moja Firma wydawany jest od 2013 roku.

Magazyn Moja Firma do nabycia:

Logo1

Logo2

Logo3

pdfspis-treci.pdf

Chcesz promować siebie, swoją firmę, twórczość, produkty, czy usługi?

Twoja grupa docelowa to: przedsiębiorcy z sektora MŚP, właściciele firm, managerowie wyższego i średniego szczebla, samorządowcy oraz zarządy instytucji otoczenia biznesu. Dzięki naszemu kwartalnikowi, trafisz bezpośrednio do zainteresowanych Twoją propozycją.

Patronaty medialne

Fundacja Fortis jest patronem medialnym wielu wydarzeń, takich jak konferencje, kongresy i fora, które związane są tematycznie z rozwojem przedsiębiorczości, wprowadzaniem nowych rozwiązań w obszarze zarządzania oraz innowacji technologicznych w biznesie. Promujemy również inicjatywy dotyczące współpracy prywatno-publicznej oraz międzynarodowych kontaktów gospodarczych.

redakcja

Naszą redakcję tworzy zespół ekspertów zajmujących tematyką biznesową. Publikujemy u nas teksty tworzone zarówno przez przedsiębiorców, jak i pracowników naukowych. Zapraszamy do współpracy z magazynem osoby specjalizujące się różnych obszarach funkcjonowania przedsiębiorstw, takich jak finanse, zarządzenie, marketing, nowe technologie, prawo oraz zdrowie.

Archiwum Moja Firma

W magazynie dotykamy rozmaitych spraw związanych z prowadzeniem przedsiębiorstw i rozwojem biznesu. Opisujemy współczesne trendy oraz konkretne przypadki (case study). Nasze teksty nie tracą na aktualności. Dlatego udostępniamy archiwum, które zawiera numery naszego magazyny od roku 2013.