Szkolenia

Jesteśmy firmą szkoleniowo-doradczą. Prowadzimy szereg szkoleń dla prezesów i dyrektorów firm, dla kadry managerów, pracowników  firm i osób prywatnych, doradzamy w zakresie prowadzenia działalności gospodarczej, żeby zapewnić efektywny i bezpieczny rozwój twojej firmy.

Dysponujemy wykwalifikowaną kadrą trenerów, dodatkowym atutem naszej działalności jest organizowanie szkoleń w języku angielskim i niemieckim.

Szkolenia prowadzone są w nowoczesnej multimedialnej, klimatyzowanej sali z wykorzystaniem niezbędnych narzędzi szkoleniowych. Każde szkolenie może być przeprowadzone w dogodnym dla zleceniodawcy terminie. Przygotowujemy również dedykowane oferty szkoleniowe i doradcze, uwzględniając indywidualne oczekiwania.

„Uszyjemy” szkolenie na Twoją miarę!

Jesteśmy Akredytowani w Bazie Usług Rozwojowych PARP jako firma szkoleniowo-doradcza

Sprawdź Naszą Aktualną Ofertę -  www.uslugirozwojowe.parp.gov.pl/uslugi/

Zgarnij z nami do 80% dofinansowania na szkolenia rozwojowe i doradztwo!

Zarejestruj się w BUR

Aby uzyskać szczegółowe informacje oraz pomoc w dopełnieniu formalności już dziś zapraszamy do kontaktu:

Tel. 881 229 81132 353 11 22

szkolenia

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą szczegółową szkoleń