Aleksandra Goc

Trener Umiejętności Psychospołecznych

Doświadczenie zawodowe

Trener Umiejętności Psychospołecznych z doświadczeniem w sprzedaży i obsłudze klienta. Jako trener spędziła na sali szkoleniowej ponad 500 godzin. Jako Coach, przepracowała ponad 350 godzin z klientami. Uczestniczka konferencji naukowych i biznesowych z zakresu sprzedaży, marketingu i dietetyki. Ponad 10 lat doświadczenia w sprzedaży i obsłudze klienta. Pracowała jako sprzedawca m. in. dla MURAPOL S.A., jako Kierownik Zespołu Sprzedaży w LINK4, a także jako Kontroler Jakości Obsługi Klienta i Trener Wewnętrzny/Coach dla takich firm jak eSKY.pl, WorkExpress, Jobexpress i inne. Pasjonuje się biegami górskimi i dietetyką kliniczną.

Wykształcenie

Absolwentka Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach na wydziale Finansów i Ubezpieczeń, a także Psychologii w Biznesie, Uniwersytetu Śląskiego na kierunku Zarządzanie Zasobami Ludzkimi oraz Akademii Wychowania Fizycznego w Katowicach o specjalności Trener Fitness i Ćwiczeń Siłowych. Ukończyła Szkołę Trenerów Metrum, a także wiele kursów i szkoleń z zakresu coachingu, zarządzania zespołem, motywowania pracowników oraz diety i suplementacji.

Aleksandra Goc Trener Umiejętności Psychospołecznych