Zadbaj z nami o swoje zdrowie

Jak leczyć nowocześnie choroby cywilizacyjne?

Walka o zdrowie pacjenta i wyleczenie go z choroby to najważniejsze zadanie dla lekarza, dietetyka, fizjoterapeuty i wielu innych specjalistów zawodów medycznych.

Turmalin – kamień zdrowia

Turmalin wzmacnia, uzdrawia i oczyszcza zarówno ciało jak i umysł, przynosząc jasność i uspokojenie. Pomaga w zasypianiu i rozwiewa uczucie strachu, regeneruje zmęczone serce oraz uaktywnia system immunologiczny.

atak serca

Istnieje szansa wykrycia ataku serca miesiąc przed jego wystąpieniem. Oto te pomocne sposoby...

Spirulina

Spirulina to szmaragdowozielona alga w kształcie spirali o mikroskopijnej wielkości jest niezwykłą rośliną. Nie znamy żadnego ziarna, owocu czy środka spożywczego, który byłby bogatszy w substancje odżywcze. Określa się ją jako mleko Matki Ziemi z uwagi na wyjątkowo wysokie stężenie bardzo rzadkiego kwasu gamma-linolenowego (GLA).

NaturDay synergia naturalnych ekstraktów

Promowanie i propagowanie zdrowego stylu życia, szczególna troska o zdrowie jest obecnie podstawowym czynnikiem gwarantującym świadomy i inteligentny rozwój ludzkości. W tym celu, wykorzystując doświadczenie zdobyte na rynku farmaceutycznym, powstała firma NATUR DAY S.A.

Zdrowie w biegu

ŻYCZĘ CI DUŻO ZDROWIA! To wyrażenie jest głównym „składnikiem” życzeń przy prawie każdej okazji.