Samorząd

Fundacja Fortis serdecznie zaprasza do wspólnej organizacji spotkań pt. „Śniadania biznesowe”.

Śniadania Biznesowe to spotkania przedsiębiorców, których głównym celem jest integracja środowiska gospodarczego z terenu działania samorządu lokalnego. Formułą Śniadania Biznesowego jest krótka prezentacja każdego z uczestników spotkania (nazwisko oraz profil firmy), co pozwala na nawiązywanie kontaktów i ewentualną współpracę oraz możliwość wymiany poglądów z zaproszonymi ekspertami z dziedziny która jest tematem przewodnim spotkania.

Tematyka „Śniadań biznesowych” dobierana jest według potrzeb zgodnych ze specyfiką lokalnych relacji na linii samorząd–przedsiębiorcy. Przykładowe tematy spotkań to:
• Społeczna odpowiedzialność biznesu.
• Perspektywa Unijna 2014-2020.

ŚNIADANIA BIZNESOWE

Śniadania biznesowe to niepowtarzalna okazja do:
• prezentacji firm i ich osiągnięć,
• wymiany doświadczeń z ciekawymi ludźmi biznesu, nauki, kultury,
• poznania narzędzi wspierających nowoczesne metody zarządzania, rozwoju osobistego,
• radzenia sobie z rzeczywistością biznesową,
• inspiracji do menadżerskich wyzwań,
• możliwości tworzenia koalicji, zrzeszeń, aby promować produkty, usługi, wiedzę i potencjał regionu.

Śniadania biznesowe to unikatowa forma wspierania przedsiębiorców przez samorząd lokalny.

ŚNIADANIA BIZNESOWE – BĄDŹMY ZE SOBĄ W KONTAKCIE!

Szanowni Państwo,

Wiemy, że tylko doskonale przygotowani ludzie posiadający wysokie kwalifikacje oraz bogate doświadczenie, mogą zapewnić regionom właściwy potencjał rozwojowy, dlatego duży nacisk w naszej działalności położyliśmy na prowadzenie działań edukacyjnych. Zdając sobie sprawę z tego, iż o sile regionu w bardzo dużej mierze decydują jego samorządy, wspieramy ich działania nastawione na aktywizację społeczno-gospodarczą w regionie.

Oferujemy Państwu szereg usług edukacyjnych „szytych na miarę” z zakresu: zarządzania, marketingu, promocji, handlu, rozwoju osobistego, wystąpień publicznych, szkoleń trenerskich, a także szkoleń dla jednostek budżetowych.

Wysoką jakość szkoleń uzyskujemy poprzez poparty doświadczeniem, profesjonalizm oraz współpracę z wysokiej klasy trenerami Oferta została przygotowana w odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące realizacji szkoleń dla pracowników jednostek samorządów terytorialnych. Oferta ma na celu podnieść jakość i efektywność realizowanych działań przez pracowników administracji publicznej. Fundacja Fortis posiada doświadczenie w szkoleniach tego typu, dlatego też przygotowana oferta stanowi esencję możliwości aktywnego uczenia się w grupie, prowadząc do zwiększenia dynamiki podejmowanych działań przez samorządy.

Zapraszamy Państwa do kontaktu z wolontariuszami Fundacji w celu zdefiniowania potrzeb i przygotowania najbardziej odpowiedniej dla Państwa oferty szkoleń, kursów, konsultacji i seminariów.